Vrouwelijk Leiderschap in 1 Dag

Deze tijd vraagt om vrouwelijk leiderschap. Leer van experts over de mogelijkheden om als vrouw invloed en leiderschap te krijgen en behouden. Geef jouw vrouwelijk leiderschap een boost, raak geïnspireerd en gemotiveerd. Ga naar huis met direct toepasbare praktische tips

Strategie

Wat zijn de verschillen in het gedrag en de aanpak van vrouwen en mannen? Krijg inzicht op ‘de regels van het spel’ én leer hoe je het spel strategisch mee kunt spelen zonder jezelf te verliezen.

Overtuigen

Hoe werkt invloed en overtuigen? Wat geeft impact in speeches, presentaties, onderhandelingen & vergaderingen? Je leert direct je persoonlijke overtuigingskracht te vergroten.

Onderhandelen

Goed onderhandelen levert je een hogere waardering, meer status en meer kansen om jezelf te ontwikkelen. Ook ben je meer tevreden over je positie, je salaris en de invloed die je kunt uitoefenen.

Zelfvertrouwen

Maak kennis met het impostor syndrome, de angst om door de mand te vallen. Leer af te rekenen met die gedachten, waardoor je zelfvertrouwen en je carrière een enorme boost krijgen.