Vrouwelijk Leiderschap in 1 Dag

Deze tijd vraagt om vrouwelijk leiderschap. Leer van experts over de mogelijkheden om als vrouw invloed en leiderschap te krijgen en behouden. Geef jouw vrouwelijk leiderschap een boost, raak geïnspireerd en gemotiveerd. Ga naar huis met direct toepasbare praktische tips

#inspiratie

Deze dag is verdeeld in vier inspirerende modules; strategie, overtuigen, zelfvertrouwen en communicatie. Vrouwen in topposities, top-experts, auteurs en wetenschappers delen met jou hun ervaringen en kennis.

#vrouwelijkleiderschap

Het programma is speciaal ontwikkeld voor vrouwelijke leidinggevenden in de marketing en communicatie. Ambitieuze en talentvolle vrouwen die op topniveau functioneren binnen hun organisatie maar zich op professioneel en persoonlijk vlak verder willen.

#dynamisch

Vrouwelijk Leiderschap in 1 dag vindt plaats in een actieve setting met inspirerende keynote sprekers en powervrouwen. Een perfecte combinatie van wetenschappelijke achtergrond, praktische weetjes en direct toepasbare technieken.

#thedayafter

Na deze dag ben je weer up-to date met de nieuwste ontwikkelingen, heb je inzicht in de ‘best practises’ van andere vrouwelijke professionals en ben je meer zichtbaar, binnen en buiten je organisatie.