Vrouwelijk Leiderschap in 1 Dag

Dit event wordt niet meer georganiseerd in 2019. Voor meer informatie over onze andere events verwijzen we je graag naar onze website. Graag tot ziens bij CustomerTalk!

#inspiratie

Deze dag is verdeeld in vier inspirerende modules; strategie, overtuigen, zelfvertrouwen en communicatie. Vrouwen in topposities, top-experts, auteurs en wetenschappers delen met jou hun ervaringen en kennis.

#vrouwelijkleiderschap

Het programma is speciaal ontwikkeld voor ambitieuze en talentvolle vrouwen die (binnen hun organisatie) zich verder willen ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak.

#dynamisch

Vrouwelijk Leiderschap in 1 dag vindt plaats in een actieve setting met inspirerende keynote sprekers en powervrouwen. Een perfecte combinatie van wetenschappelijke achtergrond, praktische weetjes en direct toepasbare technieken.

#thedayafter

Na deze dag ben je weer up-to date met de nieuwste ontwikkelingen, heb je inzicht in de ‘best practises’ van andere vrouwelijke professionals en ben je meer zichtbaar, binnen en buiten je organisatie.

Sprekers

Maartje Blijleven
Digital Community Expert, founder We love communities.

Maartje is oprichter van We love communities, mede-oprichter van de IncludeNow. en WomenTalkTech. Daarnaast werkt ze als digital consultant en adviseert ze op het gebied van communities, marketing, communicatie en digitale transformatie. Maartje doet momenteel onderzoek naar succesvolle communities, en interviewde daarvoor al tientallen community experts.

Maartje Blijleven
Digital Community Expert, founder We love communities.
Vréneli Stadelmaier
She Consult

Vréneli startte in 2007 SheConsult, een coachings- en trainingsbureau voor hoogopgeleide vrouwen. Verder schreef zij het boek ‘F*ck die Onzekerheid’, een bestseller over de belangrijkste hindernis voor vrouwen, onzekerheid. Uit handen van minister Jet Bussemaker ontving Vréneli de prestigieuze Joke Smit-prijs 2015.

Vréneli Stadelmaier
She Consult
Elisa de Groot
Founder In Touch women resource management

Elisa de Groot is expert in het strategische machtsspel in organisaties. Ze is auteur van diverse managementboeken voor vrouwen, zoals Stratego voor Vrouwen, en Onderhandelen voor vrouwen. Zij kijkt samen met jou op een energieke en inspirerende manier naar de verschillende manieren van werken van vrouwen en mannen binnen organisaties.

Elisa de Groot
Founder In Touch women resource management
Claartje Vinkenburg
Zelfstandig organisatieadviseur

Claartje Vinkenburg is werkzaam als zelfstandig adviseur en onderzoeker op het gebied van (gender) diversiteit in loopbanen in organisaties. Claartje heeft 25 jaar wetenschappelijk onderzoek gedaan naar en college gegeven over dit onderwerp aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Behalve advies over effectieve interventies om bias te bestrijden en de doorstroom van vrouwen naar de top te bevorderen, specialiseert Claartje zich in taalgebruik.

Claartje Vinkenburg
Zelfstandig organisatieadviseur
Zabeth van Veen
Imagodeskundige en eigenaar van Imagomatch

Zabeth van Veen is oprichter en eigenaar van ImagoMatch, imago-deskundige en specialist in personal branding. Met haar onderwijservaring en on- en offline communicatieachtergrond startte ze in 2005 ImagoMatch

Zabeth van Veen
Imagodeskundige en eigenaar van Imagomatch
Ev Liu
Oprichter Straw by Straw

Ev Liu zet zich al jaren in tegen de plastic soep en dat heeft haar een plek in de Duurzame Jonge 100 opgeleverd. Dit doet Liu onder andere met haar eigen bedrijf Straw By Straw. Dit bedrijf wil alle plastic rietjes in de horeca vervangen door een duurzaam alternatief. Zo draagt zij haar steentje bij en hoopt ze andere mensen te inspireren om ook te helpen in de strijd tegen het plastic.

Ev Liu
Oprichter Straw by Straw
Eveline Aendekerk
Directeur bij Stichting CPNB

Eveline is directeur bij Stichting CPNB, hiervoor was zij directeur van Dance4Life ook zit Eveline in de Raad van Toezicht van theater De Kleine Komedie en in het Bestuur van de Stichting SponsorRing. En is actief als coach verbonden aan het Future Female Leaders Program.

Eveline Aendekerk
Directeur bij Stichting CPNB
Carlijn Postma
Directeur The Post

Carlijn is in 2017 uitgeroepen tot Content Marketing Vrouw van het jaar. Vorig jaar haalde ze de lijst van 'talenten die de toekomst van het communicatievak bepalen'. Haar artikelen zijn o.a. gepubliceerd op het blog van het Content Marketing Institute. Haar nieuwe boek: ‘Binge marketing’, het beste scenario voor het bouwen van je merk, verschijnt september 2019.

Carlijn Postma
Directeur The Post

Onze bezoekers werken o.a. bij:

illy
aviko
erasmus universiteit
ing
cz
vacanceselect
tomtom
schiphol
abn amro
belvilla
t mobile

Locatie

Het Oude Magazijn - gebouwd in 1904 - is dé industriële eventlocatie van Amersfoort. Een monumentaal pand met een mooie lichtinval en een warm interieur dat leunt op rustieke kleuren en natuurlijke materialen. Centraal gelegen in Nederland, dicht bij station Amersfoort Centraal, goed bereikbaar per auto en voorzien van gratis parkeergelegenheid.

Adres

Terrein 'de Wagenwerkplaats'
Soesterweg 310F
3812 BH Amersfoort

Routebeschrijving